Mere viden om
it-outsourcing

– Læs vores seneste blogindlæg

Mere viden om
it-outsourcing

- Læs vores seneste blogindlæg

30.000 nye apps job – hvad gør vi?

Så hørte vi om det igen. Om den mangel på IT-udviklere, som ser ud til at blive en showstopper i IT-branchen i Danmark. Og selv om det er en gammel nyhed, som dukker op med jævne mellemrum, så blev vi igen mindet om, hvilke udfordringer IT-branchen står med.

IT-outsourcing til udlandet med dansk tryghed

Når overvejelserne i danske virksomheder går i retning af outsourcing til udlandet, er der mange overvejelser, og endda bekymringer, der spiller ind. For de fleste virksomheder, store som små, er det ukendt farvand at bevæge sig ind på, og dermed er der ingen søkort at navigere efter.

Persondataforordningens betydning for IT outsourcing

Et af de mest omtalte emner i IT-branchen i øjeblikket er EU’s kommende Persondataforordning. Den 25. maj 2018 træder den europæiske persondataforordning i kraft, som også vil gælde for danske virksomheder og ikke mindst få indflydelse for danske IT-virksomheder. Det er nok ikke så meget behovet for sikkerhed omkring persondata eller viljen til at efterleve dette, men i større grad de varslede bøder størrelser, der har gjort emnet brandvarmt.

Hvert år uddannes ca 50.000 IT-kandidater i Cairo. Vi har de bedste!

Alle, der arbejder med IT i Danmark, har hørt om det efterhånden: Der uddannes for få IT-kandidater til at dække markedets behov – nuvel, der er et højt optag i år, men det er langt fra nok og der går år før disse studerede når en senior status. Det er svært at tiltrække medarbejdere til virksomhederne uden for storbyerne. Og hvis man ikke som virksomhed kan tilbyde attraktive forhold, er det heller ikke nemt, da de nyuddannede kandidater kan vælge og vrage mellem de tilbud, de får.

© 2018 Copyright Licensing - CrossWorkers ApS
All rights reserved - Læs persondatapolitik

Ring op til CrossWorkers