Værsgo

Download vores
Brochure

Vi håber Brochuren er brugbar, og hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

TELEFON: (+45) 70 27 20 40
E-MAIL: INFO@CROSSWORKERS.COM

De bedste hilsner

CrossWorkers

Outsourcing-destination

Fakta om Cairo

Politisk ro og stabilitet

Modsat hvad nogle tror, er der politisk ro i Egypten. Siden Præsident Sisi blev valgt som præsident i 2014 er der indført en række reformer, og både udenlandske investeringer og turismen har længe været støt stigende. Selvom de kører bil som vanvittige, sker der kun få uheld i trafikken; det er primært som fodgænger, at man skal træde varsomt. Med hensyn til terror er det lige så sikkert at færdes i Cairo som i europæiske storbyer som fx Paris og London.

Mange kandidater - lavt lønniveau

I Egypten er lønniveauet lavt, fordi der er stor arbejdsløshed, mange mennesker og økonomisk stilstand i resten af Mellemøsten. Der uddannes årligt 50.000 it-kandidater alene i Cairo fra byens 27 universiteter, hvoraf mange ligger højt på de internationale lister, og 130 uddannelsesinstitutioner. De mange højtuddannede egyptere kæmper om at få de bedste jobs med udviklingsperspektiv og mulighed for at kæmpe sig op af rangstigen.

Kulturel parathed

Folk i Cairo er vant til turister, taler godt engelsk og er åbne og forstående over for den europæiske og amerikanske kultur. Selvom størstedelen er muslimer, er der også en stor portion kristne (15 procent), og fælles for de fleste er, at de ligesom mange danskere har en pragmatisk tilgang til religion. Mange egyptere og i særdeleshed de veluddannede har en åben og international tilgang til livet og et ønske om at udvikle sig og bidrage med det, de kan.

© 2018 Copyright Licensing - CrossWorkers ApS
All rights reserved - Læs persondatapolitik

Ring op til CrossWorkers